pelikanteatern

pelikanteatern

php 5.6

jaså?Posted by åsa Fri, November 09, 2018 23:51:02
Den här hemsidan som pelikan har kommer förändras, den precis som allt annat som förändras. Den ligger nu helt ohjälpligt på något gammalt föråldrat som heter php 5.6 och där kan den ju inte ligga, det vet ju alla. Den måste hänga på minst php 7.0 om det ska funka. Eller ja, nåt sånt. Vet inte om jag minns siffrorna exakt rätt, tror inte jag har riktigt grepp om situationen.

Men hursomhelst, närsomhelst kommer den här sidan helt tvunget få ett nytt utseende. Ni upptäcker när. Men behåll lugnet, ingen behöver missa nåt. Allt sånt som rör pelikan och lilla livets framtåg kan alltid återfinnas på facebook och på instagram.

Men iallafall. Då, när sidan får nytt utseende, då försvinner den här bloggen. Det är dags för det.

I november för tio år sedan började jag skriva här. Tiden, den lille parveln, den vet man aldrig var man har. Fort och långsamt om vartannat går det. 2008, vilka vatten har inte runnit under broarna sen dess. Inläggen har väl alltid varit av sporadisk karaktär och mer eller mindre intressanta förstås men det här har ändå varit en fin plats i ett litet hörn av det stora internet. Det har varit en fin tid och en fin plats.

Tusen miljoners tack till er som läst här, som fortfarande läser här. Och ni som har kommenterat. Varendaste kommentar om det jag skrivit, här och i det verkliga livet har värmt lilla hjärtat i kroppen min.

Kanske ses vi längre fram. Tills dess, farväl.


Ja, det var bara det.

Alles ist gut

  • Comments(5)//blog.pelikanteatern.se/#post347