pelikanteatern

pelikanteatern

php 5.6

jaså?Posted by åsa Fri, November 09, 2018 23:51:02
Den här hemsidan som pelikan har kommer förändras, den precis som allt annat som förändras. Den ligger nu helt ohjälpligt på något gammalt föråldrat som heter php 5.6 och där kan den ju inte ligga, det vet ju alla. Den måste hänga på minst php 7.0 om det ska funka. Eller ja, nåt sånt. Vet inte om jag minns siffrorna exakt rätt, tror inte jag har riktigt grepp om situationen.

Men hursomhelst, närsomhelst kommer den här sidan helt tvunget få ett nytt utseende. Ni upptäcker när. Men behåll lugnet, ingen behöver missa nåt. Allt sånt som rör pelikan och lilla livets framtåg kan alltid återfinnas på facebook och på instagram.

Men iallafall. Då, när sidan får nytt utseende, då försvinner den här bloggen. Det är dags för det.

I november för tio år sedan började jag skriva här. Tiden, den lille parveln, den vet man aldrig var man har. Fort och långsamt om vartannat går det. 2008, vilka vatten har inte runnit under broarna sen dess. Inläggen har väl alltid varit av sporadisk karaktär och mer eller mindre intressanta förstås men det här har ändå varit en fin plats i ett litet hörn av det stora internet. Det har varit en fin tid och en fin plats.

Tusen miljoners tack till er som läst här, som fortfarande läser här. Och ni som har kommenterat. Varendaste kommentar om det jag skrivit, här och i det verkliga livet har värmt lilla hjärtat i kroppen min.

Kanske ses vi längre fram. Tills dess, farväl.


Ja, det var bara det.

Alles ist gut

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by en annan pelikan Sat, January 05, 2019 22:20:42

Jag hoppas hörnet dyker upp nån annanstans på internetet. Denna hemsida är ju numera en undergångens plats. Men jag ser nya platser! Nya hörn! Där allt det kluriga och tänkvärda ska ta plats!

Posted by en annan pelikan Sat, January 05, 2019 22:20:38

Jag hoppas hörnet dyker upp nån annanstans på internetet. Denna hemsida är ju numera en undergångens plats. Men jag ser nya platser! Nya hörn! Där allt det kluriga och tänkvärda ska ta plats!

Posted by åsa Sun, December 02, 2018 23:41:47

äh men hörrni, vad gulliga ni är då!

Posted by hallådär Mon, November 26, 2018 16:46:37

jag oxå kommer att gråta av saknad det har varit så roligt att läsa allt klurigt och tänkvärt. Kan du inte börja igen Åsa

Posted by lilla jag Sat, November 24, 2018 12:03:16

gråter, snyftar ,snörvlar, ylar så högt att det skär i öronen. det här var ju mitt favorithörn på det här internetet! detgårjuinte...